Vacature planner/werkvoorbereider

Ben jij een organisatietalent en heb je ervaring als planner/werkvoorbereider? Bofram Techniek zoekt een enthousiaste medewerker die ons team kan komen versterken!

Wat maakt werken bij ons nou zo leuk?!

Een gedreven team met veel kennis en ervaring, uitdagende opdrachten, korte lijntjes en een grote diversiteit in projecten & werkzaamheden.

Wat zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar iemand die als werkvoorbereider/planner ons team komt versterken om het bedrijf verder te laten groeien en samen met ons de uitdaging aan wil gaan om de beste machines voor onze klanten te bouwen!

De werkzaamheden:

 • Als werkvoorbereider/planner bij Bofram Techniek heb je een veelzijdige rol in een uitdagende omgeving. Je bent resultaatgericht, daadkrachtig, kunt de juiste prioriteiten stellen, hebt een proactieve instelling en bent sterk in het onderhouden van relaties met andere belanghebbenden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van de monteurs evenals het magazijn. Jij zorgt ervoor dat alle voorbereidingen correct zijn, de werkzaamheden efficiënt verlopen en onze klanten goed geholpen worden.
 • Denk jij in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden? Kun jij snel schakelen, zet je je planning met gemak om en ben jij een regelaar die communicatief en administratief sterk is? Houd jij daarnaast goed overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De belangrijkste taken zijn:

 • Verzorgen van de dynamische planning die bijdraagt aan een goede leverbetrouwbaarheid.
 • Voorbereiden van productieorders en het bepalen van de nodige capaciteit op het gebied van mensen, middelen en materialen.

Wat vragen wij van jou:

 • Communicatie zowel intern als extern over de planning en werkvoorbereiding, productievoortgang van eventuele leveringsproblemen en verbetering van processen;
 • Signaleren van problemen, tekorten, vertragingen en ondernemen van acties om tot een oplossing te komen;
 • Bijsturen, her-plannen en het systeem up-to-date houden;
 • Actief meedenken over verbeteren van het gehele proces;
 • MBO+ en/of HBO denk- en werkniveau in de richting van techniek;
 • Enige ervaring met planning en werkvoorbereiding in een technische omgeving (productie omgeving);
 • Voldoende technisch inzicht om een juiste inschatting te kunnen maken;
 • Eigenschappen als: goede organisatorische vaardigheden, teamspeler, besluitvaardig, werkt planmatig, stressbestendig en resultaatgericht;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en waar mogelijk ook Engels en/of Duits, waarbij je gemakkelijk met collega’s, leveranciers en klanten communiceert.

Wie zijn wij:

Bofram Techniek is een allround techniek bedrijf voor innovatieve machinebouw op maat, en dit kan zich in verschillende vormen uiten (tip: kijk vooral ook even op onze site!). Onze diensten bestaan uit het meedenken met de klant, het engineeren en het bouwen van een klant specifieke oplossing, maar ook het leveren van service, onderhoud, reparaties en keuringen aan machines. Wij zijn specialist in mix, pomp, en recycle units voor het horizontaal gestuurd boren, we maken aangedreven haspels, complete vrachtwagenopbouwen, powerpacks en hydrauliek systemen. Dit alles doen we met een gedreven team van 15 werknemers met ieder zijn eigen kracht. We zijn op de hoogte van de lopende projecten en vormen een team als het gaat om technische uitdagingen.

Bij Bofram Techniek staan we voor: kwaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit, advies en samen.

Specificaties 

√ Fulltime baan (ma-vr)

√ Vaste baan

√ Een gedreven jong team

√ Vrijdagmiddagborrel