Corona maatregelen:

Vanwege recente ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland heeft Bofram diverse maatregelen getroffen. Onderstaande maatregelen zijn in ieder geval tot 6 april 2020 van toepassing;

⚠️ Bezoek werkplaats – Bofram volgt de maatregelen en adviezen van het RIVM. Heb je géén gezondheidsklachten zoals verkoudheid-, koorts- of hoestklachten? Dan ben je, ondanks dat onze medewerkers géén handen schudden & gepaste afstand houden, van harte welkom en kunt u zich melden via de receptie! Uiteraard zijn wij extra alert op de schoonmaak van ons bedrijfspand en treffen we preventieve hygiënemaatregelen in onze werkzaamheden.

⚠️ Magazijn – in verband met de veiligheid van onze klanten én medewerkers zullen bestellingen bij onze receptie worden opgehaald. Onze medewerkers overhandigen de bestellingen via de balie. Dit om onderling contact en bijkomende risico’s zoveel mogelijk te beperken.

⚠️ Storingen aan machines – onze technische dienst zal gemelde storingen, op verzoek van de klant, in behandeling nemen. Waar mogelijk zullen storingen in samenwerking met de klant telefonisch of op locatie worden opgelost.

Uiteraard willen wij je bedanken voor je medewerking en begrip!

Team Bofram machinebouw op maat contact ons