• mudd hdd en dämmer systemen

Groutpompen & grout mixers

Horizontaal gestuurd boren

Bofram Techniek is de specialist op het gebied van HDD systemen. Wij engineeren en realiseren Mix sets en Mix- & pomp sets op maat voor Grout en Bentoniet. Daarnaast maken wij ook Pipe rollers naar klantwens. Op deze pagina vind je alle information over onze Groutpompen & Grout mixers.

Wat is grout?

Grout of drillgrout is een mengsel van cement, water, en hulpstoffen. Het wordt in het horizontaal gestuurde boorwereld vaak gebruik als vulmiddel voor een loze ruimte. Wanneer je een buis ondergronds vervangt met een kleinere diameter hou je “ruimte” over. Als je deze ruimte niet opvult, kan de grond na een tijdje gaan verzakken op die plek. Wanneer je deze ruimte op zou vullen met grout is de ruimte opgevuld en kan de grond niet verzakken.

U vraagt, wij draaien!

Wij staan dicht bij onze klant en luisteren naar hun problemen in het werkgebied. Zo kunnen wij gedegen advies geven over onze systemen en de mogelijkheden daarbij. Of het nu gaat om ergonomisch, milieubesparend of een betere aansturing, wij bieden de oplossing. Voor een grout unit op maat, bent u bij Bofram Techniek op het juiste adres!

Of vul uw gegevens in en wij bellen u.

Onze Grout units

Service en onderhoud

Om uw groutpompen en grout mixers zo lang mogelijk te behouden met de bijbehorende kwaliteit is het belangrijk om het systeem goed te reinigen en op tijd onderhoud te plegen. Het direct reinigen van de machine bevorderd de levensduur. Om dit proces efficiënter te maken kunnen onze grout units bijvoorbeeld uitgerust worden met een hogedruk reinigingssysteem. Voor keuringen, innovatieve oplossingen, onderhoud en reparaties kunt u altijd bij Bofram Techniek terecht, ook als het gaat om een grout pomp of grout mixer die niet door Bofram is gemaakt. Daarnaast bieden wij service op locatie binnen de Benelux en Duitland.