Haspels

Haspels voor de industrie

Slanghaspels zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden. De hydraulische slanghaspel zorgt voor een efficiënt middel van transport om de hydraulische slang automatisch te trekken. Het is geschikt voor o.a. watertruck, tanker, brandstoftruck, enz. Ook is het een ergonomisch en veiligere oplossing dan met de hand of gemotoriseerd rollen als het wordt toegepast op een vrachtwagen of brandstoftanktruck. Bofram engineerd en produceert, dit is mogelijk in alle soorten en maten met de diverse specificaties. Zoals een afstandsbediening, dubbele draaidoorvoer en poedercoating aanbrengen in de kleur die de klant graag wenst.

Maatwerk haspels

Ieder bedrijf is anders en heeft dus andere eisen. Daarom verzorgen wij bij Bofram Techniek maatwerk voor al onze klanten, zo leveren wij een product dat voldoet aan alle specifieke wensen. Door echt in gesprek te gaan met onze klanten weten wij wat ze willen en geeft ons team soms een ander advies. Bofram denkt met u mee omdat wij willen dat onze klanten met een functioneel product onze zaak uit gaan.

Heeft u vragen of andere wensen voor een haspel, neem dan contact met ons op.

Of vul uw gegevens in en wij bellen u.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Haspel projecten

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer