• mudd hdd en dämmer systemen

HDD Mix- & Pomp sets

Horizontaal gestuurd boren

Bofram Techniek is de specialist op het gebied van MUDD, HDD & Dämmer-systemen. Wij engineeren en realiseren HDD Mix sets, Mix- & pomp sets, Recyclers, Bentoniet vacuümsystemen, en Piperollers op maat.

HDD staat voor Horizontal Directional Drilling, oftewel horizontaal gestuurd boren. Dit is een sleufloze techniek die wordt gebruikt bij het aanleggen van ondergrondse leidingen en kabels zonder de weg open te breken. Bij het uitvoeren van deze horizontale boringen heb je o.a. een mix- & pomp set nodig. Een HDD mix- & pomp set wordt gebruikt om een bentoniet of grout oplossing te mixen en onder druk aan te bieden aan de boormachine. Interesse in een mix– & pomp set? Neem dan contact met ons op.

Voordelen: 

√ Laag brandstofverbruik

√ Eenvoudig te onderhouden

√ Gebruiksvriendelijk in bedrijf

√ Robuuste bouwwijze

√ Eenvoudig te bedienen & te onderhouden.

Onze HDD Mix- & Pomp systemen

Service en onderhoud

Om uw HDD materiaal zo lang mogelijk te behouden met de bijbehorende kwaliteit is het belangrijk om het systeem goed te reinigen en op tijd onderhoud te plegen. Het direct reinigen van de machine bevorderd de levensduur. Om dit proces efficiënter te maken kunnen onze HDD units bijvoorbeeld uitgerust worden met een hogedruk reinigingssysteem. Voor keuringen, innovatieve oplossingen, onderhoud en reparaties kunt u altijd bij Bofram Techniek terecht, ook als het gaat om een HDD machine die niet door Bofram is gemaakt. Daarnaast bieden wij service op locatie binnen de Benelux en Duitland.