• https://www.bofram.nl/mudd-hdd-en-dammer-systemen/

Mudd, HDD systemen & Dämmer systemen

Eenvoudig draadloos te bedienen en snel in bedrijf

Bofram Techniek is de specialist op het gebied van MUDD, HDD & Dämmer-systemen. HDD staat voor Horizontal Directional Drilling (Horizontaal gestuurd boren). Met 35 jaar ervaring aan techniek zijn we een betrouwbare partner voor bedrijven door heel Europa. Hoe onderscheiden wij ons? Wij staan dicht bij onze klant en luisteren naar hun problemen in het werkgebied. Zo kunnen wij gedegen advies geven over onze systemen en de mogelijkheden daarbij. Of het nu gaat om ergonomisch, milieubesparend of een betere aansturing, wij bieden de oplossing.

MUDD, HDD & Dämmer op maat

Onze machines worden volledig in 3D uitgetekend om op deze manier maximaal gebruik te maken van de beschikbare inbouwruimte. Door gebruik te maken van goed doordachte mix van technieken en een optimale vormgeving van de tanks, kan er in een korte tijd een bentoniet of grout oplossing aangemengd worden.

Voordelen: 

√ Laag brandstofverbruik, √ Eenvoudig te onderhouden , √ Gebruiksvriendelijk in bedrijf, √ Robuuste bouwwijze, √ Eenvoudig te bedienen & te onderhouden.

Of vul uw gegevens in en wij bellen u.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Innovatieve MUDD, HDD & Dämmer

De afgelopen jaren zijn wij druk geweest met ontwikkelen van de motoren. Hierdoor hebben wij een hoog rendement pomp-unit ontwikkeld waardoor een significant grote energiebesparing mogelijk zijn gemaakt. Ook maken wij gebruik van de laatste generatie dieselmotoren. Door gebruik te maken van hoog rendement hydrauliekpompen en een efficiënte aansturing tussen beide systemen kunnen er grote brandstofbesparingen gerealiseerd worden ten opzichte van bestaande mix- en pompsystemen.

Service en onderhoud

Om uw systemen zo lang mogelijk te behouden met de bijbehorende kwaliteit is het belangrijk om het systeem goed te reinigen. Het direct reinigen van de machine bevorderd de levensduur, daarom kunnen onze machines uitgerust worden met een hogedruk reinigingssysteem. Voor keuringen, onderhoud en reparaties kunt u altijd bij Bofram Techniek terecht.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer