• https://www.bofram.nl/mudd-hdd-en-dammer-systemen/

Mudd, HDD systemen & Dämmer systemen

Eenvoudig draadloos te bedienen en snel in bedrijf

Bofram Techniek is de specialist op het gebied van MUDD, HDD & Dämmer-systemen. HDD staat voor Horizontal Directional Drilling (horizontaal gestuurd boren). Dit is een sleufloze techniek die wordt gebruikt bij het aanleggen van ondergrondse leidingen en kabels zonder de weg open te breken. Met 35 jaar ervaring aan techniek bieden wij gepaste oplossingen voor iedere uitdaging met HDD mix, pomp, en recycle units.

Wij zijn we een betrouwbare partner voor bedrijven door heel Europa. Hoe onderscheiden wij ons? Wij staan dicht bij onze klant en luisteren naar hun problemen in het werkgebied. Zo kunnen wij gedegen advies geven over onze systemen en de mogelijkheden daarbij. Of het nu gaat om ergonomisch, milieubesparend of een betere aansturing, wij bieden de oplossing.

MUDD, HDD & Dämmer op maat

Onze machines worden volledig in 3D uitgetekend om op deze manier maximaal gebruik te maken van de beschikbare inbouwruimte. Bijvoorbeeld wanneer de mix, pomp en recycle machine in een HDD boorwagen geplaatst moet worden.

Door gebruik te maken van goed doordachte mix van technieken en een optimale vormgeving van de tanks, kan er in een korte tijd een bentoniet of grout oplossing aangemengd worden. U kunt dan snel en efficiënt aan de slag met het uitvoeren van de horizontaal gestuurde boringen.

Voordelen: 

√ Laag brandstofverbruik, √ Eenvoudig te onderhouden , √ Gebruiksvriendelijk in bedrijf, √ Robuuste bouwwijze, √ Eenvoudig te bedienen & te onderhouden.

Of vul uw gegevens in en wij bellen u.

Innovatieve MUDD, HDD & Dämmer

De afgelopen jaren zijn wij druk geweest met de ontwikkeling van motoren. Hierdoor hebben wij een hoog rendement pomp-unit ontwikkeld waardoor een significant grotere energiebesparing mogelijk wordt gemaakt. Ook maken wij gebruik van de laatste generatie dieselmotoren. Door gebruik te maken van hoog rendement hydrauliekpompen en een efficiënte aansturing tussen beide systemen kunnen er grote brandstofbesparingen gerealiseerd worden ten opzichte van bestaande mix- en pompsystemen.

Service en onderhoud

Om uw HDD mix, pomp, en recycle systeem zo lang mogelijk te behouden met de bijbehorende kwaliteit is het belangrijk om het systeem goed te reinigen. Het direct reinigen van de machine bevorderd de levensduur. Daarom kunnen onze machines uitgerust worden met een hogedruk reinigingssysteem.

Voor keuringen, onderhoud, reparaties, en innovatieve oplossingen kunt u altijd bij Bofram Techniek terecht, ook als het gaat om een HDD machine die niet door Bofram is gemaakt. Daarnaast bieden wij service op locatie binnen de Benelux en Duitland.