• mudd hdd en dämmer systemen

HDD Mix sets

Horizontaal gestuurd boren

Bofram Techniek is de specialist op het gebied van MUDD, HDD & Dämmer-systemen. Wij engineeren en realiseren HDD Mix sets, Mix- & pomp sets, Recyclers, Bentoniet vacuümsystemen, en Piperollers op maat.

HDD staat voor Horizontal Directional Drilling, oftewel horizontaal gestuurd boren. Dit is een sleufloze techniek die wordt gebruikt bij het aanleggen van ondergrondse leidingen en kabels zonder de weg open te breken. Bij het uitvoeren van deze horizontale boringen heb je o.a. een mix set nodig. Een HDD mix set wordt gebruikt om een bentoniet of grout oplossing te mixen. Interesse in een mix set? Neem dan contact met ons op.

Voordelen: 

√ Laag brandstofverbruik

√ Eenvoudig te onderhouden

√ Gebruiksvriendelijk in bedrijf

√ Robuuste bouwwijze

√ Eenvoudig te bedienen & te onderhouden.

Onze mix sets

Service en onderhoud

Om uw HDD materiaal zo lang mogelijk te behouden met de bijbehorende kwaliteit is het belangrijk om het systeem goed te reinigen en op tijd onderhoud te plegen. Het direct reinigen van de machine bevorderd de levensduur. Om dit proces efficiënter te maken kunnen onze HDD units bijvoorbeeld uitgerust worden met een hogedruk reinigingssysteem. Voor keuringen, onderhoud, reparaties, en innovatieve oplossingen kunt u altijd bij Bofram Techniek terecht, ook als het gaat om een HDD machine die niet door Bofram is gemaakt. Daarnaast bieden wij service op locatie binnen de Benelux en Duitland.

Uw probleem is onze uitdaging!

Met onze jarenlange praktijkervaring in HDD mix sets kunnen wij ons prima inleven in de behoeften en wensen van u als klant.