Vrachtwagenopbouw

Laad- en lossystemen

Kippers, kraanwagens en containersystemen, bij Bofram Techniek maken we het allemaal! Onze flexibele monteurs kunnen vrachtwagenopbouw projecten uitvoeren met alle merken. Niet alleen wordt de autolaadkraan gemaakt, maar er wordt natuurlijk ook gekeken naar veiligheidsvoorzieningen. Door te denken aan deze afwerkingen gaat Bofram een stap verder. Zo hopen wij uw dagelijkse werk veiliger en minder belastend te maken.

“Samen weet je meer dan alleen” met deze gedachtegang is Bofram aangesloten bij ATLAS. Samen met andere dealers delen we ervaringen en kennis. Ons team verzorgd onder andere de complete opbouw, het onderhoud en de jaarlijkse keuringen.

Maatwerk vrachtwagenopbouw

Ieder bedrijf is anders en heeft dus andere eisen. Daarom verzorgen wij bij Bofram maatwerk voor al onze klanten, zo leveren wij een product dat voldoet aan alle specifieke wensen. Door echt in gesprek te gaan met onze klanten levert ons team klant specifieke oplossingen. Bofram denkt met u mee omdat wij willen dat onze klanten met een functioneel product onze zaak uit gaan.

Vrachtwagenopbouw projecten