HDD demonstratie model mix en hogedruk pompset

Bij Bofram Techniek hebben wij veel kennis en ervaring met het ontwikkelen en bouwen van machines. Zo zijn wij momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een HDD demonstratiemodel van 250-300 liter. De voorbereidingen zijn in volle gang, de bedoeling is dat wij over 8 weken deze demo machine hebben draaien.

Het betreft een 250 liter HDD Machine, mix- met hoge drukpomp set. Stand alone met een stage V dieselmotor (groener kan niet op dit moment). Het demo model is voorzien van een hoppertafel en een eigen dieselmotor die onafhankelijk van andere aandrijving kan draaien. Ook is er een tank van 5000 liter voorraad voor de MUD/Bentoniet. De gehele machine is te bedienen vanaf een draadloze afstandsbediening. Uitlezing – Druk – liters per minuut op het display van de afstandsbediening.

Er is veel aandacht gespendeerd aan het bedieningsgemak, de prestatie en efficiëntie. Door de hoge prestatie van de machine kan er sneller geboord worden met minder brandstof gebruik. Een win-win situatie.

Onze demo machine is gemakkelijk op te stellen en aan te sluiten. Ook is er een ervaren medewerker van Bofram Techniek bij de demonstratie aanwezig, die u kan adviseren over de mogelijkheden, zodat u uw tijd ook daadwerkelijk kunt besteden aan de proef.

Mocht u al interesse hebben om uw bedrijf aan te melden voor een demonstratie op locatie? Meldt u zich dan aan bij info@bofram.nl en laat uw gegevens daar achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op, of bel naar 0486-459040.

-> minder hinder
-> kostenefficiënt
-> duurzaam

Demonstratiemodel HDD Bofram Techniek