Kom meer te weten over onze hogedrukpomp

Kom meer te weten over de hogedrukpomp unit BFP3600D!

De geavanceerde diesel-hydraulisch aangedreven hogedrukpomp unit, mét een krachtige Stage V Deutz 18.0L6 motor (622 kW), heeft een slimme regeling wat zorgt voor een optimale afstemming tussen het hydraulieksysteem en de dieselmotor. Dit resulteert in een grote brandstofbesparing. De hydraulische aandrijving is in samenwerking met Motrac (Linde Hydrauliek) ontwikkeld.

De Triplex hogedruk mud pomp (Schäfer BTC 70-80) levert indrukwekkende prestaties: 3600 liter per minuut bij een maximale werkdruk van 90 bar! Dit met 230 omwentelingen per minuut, wat resulteert in lage slijtage en een lange levensduur van de Liners. De pomp is voorzien van een Aanzuigfilter, Liner Wash, Spatsmering op Lagers, Pressure Reset Relief Valve en Bypass klep. Deze compacte pomp is qua formaat gelijk aan een 20Ft container.

Het 9 inch display op de machine biedt gebruikers volledige controle. Zo is duidelijk zichtbaar hoeveel liter er gepompt wordt en bij welke druk. Het automatisch openen van de blow-off valve bij het stoppen van de pomp, zorgt voor extra gebruiksgemak. Bij het opnieuw opstarten pakt de pomp de laatste instellingen direct weer op.

En als klap op de vuurpijl is er ook een elektrisch aangedreven variant beschikbaar!

Bofram is gespecialiseerd in machinebouw op maat voor gestuurde boringen

De door Bofram ontwikkelde en gebouwde units zijn op afstand bedienbaar. Ze voorzien het proces van een gecontroleerde hoeveelheid bentoniet om de horizontale boring soepel te verlopen en kunnen uitgebreid worden met diverse opties die het werk in de HDD sector makkelijker maken.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Advies of vragen over oplossingen op maat?

Bel voor een afspraak 0486-459045 of mail naar info@bofram.nl