Terugblik No-Dig event 2019

Een week geleden vertrokken we richting Nijkerk voor het opbouwen van alweer de zesde editie van het No-Dig event in Nijkerk.

Op 9 & 10 oktober konden de bezoekers tijdens de beurs kennis maken met Bofram Techniek. Ons doel was netwerken en laten zien wat wij als Bofram op het gebied van techniek en kennis in huis hebben.

Zo kregen wij vanuit de bezoekers veel verschillende vragen,  wat is jullie specialisme, wat voor soort machines bouwen jullie? Onze specialisme is innovatieve oplossingen bedenken, ontwerpen, engineering en bouwen van o.a. Mudd, HDD & Dämmer systemen. Naast het bouwen verzorgen wij ook service, preventief onderhoud en storingen.

Onder begeleiding konden de bezoekers samen met Jos naar het buitenterrein waar wij een aantal van onze gefabriceerde machines hadden gepresenteerd i.s.m. onze klanten. Zo stond de boorwagen van Holland Drilling op het buitenterrein waar de bezoeker de mogelijkheid had om een ware DRILLING EXPERIENCE te beleven!  Een heel team van specialisten waren aanwezig om uitleg te geven over de boringen. Jos was ook regelmatig in de boorwagen te vinden om toelichting te geven over deze machine.

De dämmer-unit van Kouwenberg Infra B.V. stond ook op het buitenterrein waar Jos uitleg gaf over de opbouw en werking van deze machine. Ook willen wij Kouwenberg feliciteren met de publieksprijs NSTT No-dig Award 2019; sleufloze verwijderingsmethode voor PE leidingen.

De Normag E-drive rig van Heijmans was ook present op het terrein, hiervoor heeft Bofram de Atlas autolaadkraan met opgebouwde manipulator geleverd.

Door al deze bijzondere machines op het buitenterrein te plaatsen konden wij de bezoekers een nog betere beleving en uitleg geven waarom er op deze wijze is gebouwd.

Ook complimenten voor de organisatie! Alles was goed georganiseerd en zelfs voor de organisatie was de opkomst boven verwachting. Super geregeld, op naar 2021!

bedankt Bofram No-digGWW totaal