Project truckopbouw met Van Grinsven

Bofram Techniek staat paraat voor iedereen die machinebouw op maat nodig heeft. Samen met Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling, Jos van Grinsven en Imotik Engineering B.V. hebben we een indrukwekkende Truck opbouw, een Fabriek op wielen gerealiseerd.

Deze opbouw is speciaal ontworpen met 2 cabines: een chauffeur cabine en een boormeester cabine. Wat het bijzonder maakt, is de 2-zijdige open dak constructie. Hiermee kunnen we met de kraan gemakkelijk gereedschappen en producten uitnemen. We hebben verschillende voorzieningen getroffen om overlast op de werkplek tot een minimum te beperken. Er is een schoonwatertank ingebouwd, net als diverse andere pompen en haspels.

Achterop hebben we een krachtige 24-tonmeter Atlas autolaadkraan met 6x uitschuif gemonteerd. Deze is uitgerust met extra functies, waaronder een slanghaspel aandrijving voor Groutverwerking. Hiervoor is een groot deel geautomatiseerd door Imotik.

Al met al een prachtig project waar Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling en wij erg trots op mogen zijn!

Veel werkplezier en km toegewenst namens team Bofram.

Ben jij ook geïnteresseerd in machinebouw op maat of nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via onderstaande button!