Vacature allround monteur

Ben jij handig en kan de uitdaging voor jou niet groot genoeg zijn?! Dan zijn wij opzoek naar jou! Bofram Techniek zoekt enthousiaste medewerkers die ons team willen komen versterken!

Wat maakt werken bij ons nou zo leuk?!

Een gedreven team met veel kennis en ervaring, uitdagende opdrachten, korte lijntjes en een grote diversiteit in projecten & werkzaamheden.

Wat zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar iemand die als allround monteur ons team komt versterken om zo het bedrijf verder te laten groeien en samen met ons de uitdaging aan wil gaan om de beste machines voor onze klanten te bouwen!

De werkzaamheden:

Als allround monteur bij Bofram Techniek heb je een veelzijdige functie in een uitdagende omgeving. De ene periode werk je aan de volledige bouw van een nieuwe machine en/of truck die compleet in eigenhuis ontwikkeld is en de andere dag/periode ga je aan de slag met een storing of onderhoud.

Omdat bij Bofram techniek alle technische facetten aan bod komen is er altijd wel iets te leren. We hebben namelijk mechanische, elektrische, hydraulische, pneumatische en besturingstechnische uitdagingen waar je dagelijks mee in aanraking komt.

Wat vragen wij van jou:

  • Je hebt ervaring in de techniek;
  • Je gaat voor het beste resultaat;
  • Je bent leergierig;
  • Je vindt het leuk om in een team te werken;

Wie zijn wij:

Bofram Techniek is een allround techniek bedrijf voor innovatieve machinebouw op maat, dit kan zich in verschillende vormen uiten (tip: kijk vooral ook even op onze site!). Onze diensten bestaan uit het meedenken met de klant, het engineeren en het bouwen van een klant specifieke oplossing, maar ook het leveren van service, onderhoud, reparaties en keuringen aan machines. Wij zijn specialist in mix, pomp, en recycle units voor het horizontaal gestuurd boren, we maken aangedreven haspels, complete vrachtwagen opbouwen, powerpacks en hydrauliek systemen. Dit alles doen we met een gedreven team van 15 werknemers met ieder zijn eigen kracht. We zijn op de hoogte van de lopende projecten en vormen een team als het gaat om technische uitdagingen.

Bij Bofram Techniek staan we voor: kwaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit, advies en samen.

Specificaties 

√ Fulltime baan (ma-vr)

√ Vaste baan

√ Een gedreven jong team

√ Vrijdagmiddagborrel