Over precies één week gaat InfraTech Duitsland van start!

Op 14 -15 en 16 januari 2020 staat Bofram Techniek op de InfraTech in Duitsland, de vakbeurs voor infrastructuur.

Op de beurs staan wij met een van onze machines die wij samen met de klant hebben ontwikkeld, namelijk de Dammer- unit van Kouwenberg Infra B.V.

Waarvoor is het nodig?

De komende jaren zal er veel onderhoud worden uitgevoerd om de energie-infrastructuur weer up-to-date te maken, veroudering van bestaande netwerken, rioleringsvervanging en de aanleg van 5G-netwerken. Doordat het niet alleen drukker wordt op de straat maar ook onder de straat zal er steeds meer de afweging komen om te kiezen voor een duurzame inrichting van de ondergrondse infrastructuur. Bij deze afweging kan er worden gekozen om gebruik te maken van de Dämmerpompset. Deze pompunit wordt toegepast voor het vullen van ondergrondse holle ruimten. Vervallen leidingen of mantelbuizen die gedeeltelijk gevuld zijn met kabels of loze leidingen. Dämmer wordt ook aangebracht ter voorkoming van verzakkingen van gebouwen en wegen.

Wat is dämmer?

Dämmer is één van de ingrediënten die wordt toegepast als vulmiddel. Wanneer is het vulmiddel een volwaardig product. Als schoon oppervlaktewater en dämmer wordt gemengd. Hier bestaan diverse soorten recepten voor, ook is het afhankelijk of leidingwater of schoon oppervlaktewater wordt gebruikt. De machine kan worden voorzien van een schoonwatertank zodat er altijd water aanwezig is. Hoe wordt de keuze gemaakt voor de omvang van de machine? Dat is van een aantal factoren afhankelijk. Wat is de capaciteit , welk recept wordt er gebruikt, voorraad water. Als de klant zijn wensen kenbaar maakt kunnen we kijken welke technische snufjes, pompkeuze, transport en nog meer de mogelijkheden zijn.

Bofram Techniek is de specialist op het gebied van MUDD, HDD systemen & Dämmer-systemen. Graag willen wij onze kennis met u delen.

Tijdens deze beurs – die is gespecialiseerd op het gebied van de infrastructuur – laten wij als Bofram Techniek onze raakvlakken zien met de ondergrondse infra.

We staan u tijdens de beurs graag te woord in onze stand en geven graag uitleg over onze werkzaamheden.

Toegang is gratis, wel even aanmelden:

Kortom, dat mag u niet missen.
En de toegang tot dit evenement is geheel gratis.

U hoeft zich alleen van te voren aan te melden.

Als u zich al heeft aangemeld, hoeft u dat natuurlijk niet nogmaals te doen.

-> minder hinder
-> kostenefficiënt
-> duurzaam

Infratech Duitsland Bofram Techniek