Kort terugblikken met Harm en Jos!

𝗞𝗼𝗿𝘁 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴𝗯𝗹𝗶𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘂𝗶𝘁𝗸𝗶𝗷𝗸𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗛𝗮𝗿𝗺 𝗲𝗻 𝗝𝗼𝘀!

Samen met het team kijken we met trots terug op het afgelopen jaar. Een succesvol jaar vol met vele hoogtepunten! We hebben nieuwe klanten mogen verwelkomen en hebben met passie een mooie serie machines en vrachtwagens mogen opbouwen!

Verder is het ook een jaar vol veranderingen waarmee we ons verder klaarstomen voor de toekomst. Een van de grotere veranderingen is dat ik, Harm van Boekel. Ben toegetreden als mede eigenaar samen met mijn vader Jos.
Hiermee zetten de broers Peter, Geert & Paul een stap terug uit hun rol als aandeelhouder en gaat Bofram verder als volledig eigen entiteit.
Met deze toetreding hebben we een gezonde mix van ervaring en vernieuwing binnen het bedrijf kunnen aanbrengen en voelen we ons sterker dan ooit!
Ik heb er dan ook enorm veel zin om samen met ons top team deze stijgende lijn verder door te zetten.

To be continued!!

Bofram is gespecialiseerd in machinebouw op maat voor gestuurde boringen

De door Bofram ontwikkelde en gebouwde units zijn op afstand bedienbaar. Ze voorzien het proces van een gecontroleerde hoeveelheid bentoniet om de horizontale boring soepel te verlopen en kunnen uitgebreid worden met diverse opties die het werk in de HDD sector makkelijker maken.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Advies of vragen over oplossingen op maat?

Bel voor een afspraak 0486-459045 of mail naar info@bofram.nl