Meet the team! – Gian

Mijn naam is Gian Emons en ik werk sinds dit jaar fulltime bij Bofram. Ik begon bij Bofram in 2022 met een bijbaantje. Met mijn werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor de onderhoud, reparaties en storingen aan onze kranen. Niets overtreft het gevoel wanneer ik een kraan weer goed aan de praat krijg na wat sleutelwerk. Wat ik het leukste vind aan mijn werkzaamheden is de mogelijkheid om met de service bus op pad te gaan naar klanten, om ze zo persoonlijk te kunnen helpen.

Maar wat mijn werk echt bijzonder maakt, is het fijne team waarmee ik mag samenwerken. De sfeer binnen het bedrijf is erg goed. Samenwerken met collega’s die dezelfde passie en toewijding delen, maakt elke werkdag een plezier.

We inspireren elkaar om uitdaging aan te gaan en streven ernaar om de beste service te bieden aan onze klanten. Elke werkdag is een nieuw avontuur, gevuld met leermomenten, teamwork en een goede sfeer!

Ook werken bij Bofram? Check onze vacatures!

Bofram is gespecialiseerd in machinebouw op maat voor gestuurde boringen

De door Bofram ontwikkelde en gebouwde units zijn op afstand bedienbaar. Ze voorzien het proces van een gecontroleerde hoeveelheid bentoniet om de horizontale boring soepel te verlopen en kunnen uitgebreid worden met diverse opties die het werk in de HDD sector makkelijker maken.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Advies of vragen over oplossingen op maat?

Bel voor een afspraak 0486-459045 of mail naar info@bofram.nl