Meet the team! – Jeroen

Maak kennis met Jeroen!

Hoi mijn naam is Jeroen en ik werk nu ongeveer 8 jaar voor Bofram. Afgelopen januari ben ik mee geweest naar de Dakar Rally!

Mijn passie voor crossen begon op mijn 14e. Van brommer tot crossmotor. Elke zaterdagmiddag en tijdens clubwedstrijdjes stond ik op de crossbaan.

Niet op hoog niveau, maar met liefde voor de sport ben ik begonnen met wedstrijden bij de MON crossbond. Na altijd zelf het onderhoud aan mijn motor te hebben gedaan, heb ik mijn grenzen verlegd.

Als de Dakar Rally op tv was, keek ik altijd als trouwe fan. Vooral de motoren fascineerden me, en ik heb ook veel respect voor de ongelofelijke prestaties van de rijders.

Toen kreeg ik een kans die ik niet kon laten liggen. Via een kennis kreeg ik de mogelijkheid om als monteur mee te gaan naar de Dakar Rally met het BAS World KTM Racing Team, van Van der Velden Motoren uit Boekel. Een jongensdroom die werkelijkheid werd!

Eerst moest er het een en ander geregeld worden met mijn werkgever Bofram. Maar zoals verwacht was niet alleen ik enthousiast, maar de rest van het team ook en met alle support ging ik naar de Dakar Rally!

In maart 2023 maakte ik kennis met het team en de motoren tijdens de Abu Dhabi Desert Challenge, een kleine rally. In oktober volgde de rally du maroc. En in januari 2024 was het dan zover. De Dakar Rally: Een onvergetelijk avontuur waar ik erg dankbaar voor ben. Als ik de vrijheid bij Bofram niet had gekregen, had ik dit niet kunnen meemaken!

Bofram is gespecialiseerd in machinebouw op maat voor gestuurde boringen

De door Bofram ontwikkelde en gebouwde units zijn op afstand bedienbaar. Ze voorzien het proces van een gecontroleerde hoeveelheid bentoniet om de horizontale boring soepel te verlopen en kunnen uitgebreid worden met diverse opties die het werk in de HDD sector makkelijker maken.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Advies of vragen over oplossingen op maat?

Bel voor een afspraak 0486-459045 of mail naar info@bofram.nl