Compacte mix en pomp machine voor gebruik in de HDD industrie

Machinebouw op maat

Voor het bedrijf Moll Gestuurd Boren heeft Bofram Techniek B.V. een compacte mix en pomp machine ontworpen en gerealiseerd. Dit mix en pomp systeem word gebruikt in de HDD industrie. Horizontal Directional Drilling is een sleufloze techniek waarbij horizontale boringen worden gerealiseerd voor het aanleggen van leidingen en buizen zonder dat de weg daarvoor opengebroken dient te worden.

De specialisten van Bofram hebben de complete HDD mix en hoge druk unit specifiek ontworpen voor de boorwagen van Moll Gestuurd Boren. Het mix en pomp systeem is voorzien van twee tanks, één om te mixen en één voor schoon water. Ook bevat deze een hydraulisch aangedreven slanghaspel met 40 meter slang. Daarnaast zijn een hoge mix capaciteit, laag brandstofverbruik en draadloze afstandsbediening met motor start/stop en een drukaflezing andere belangrijke kenmerken van ons HDD boorspoelingsysteem.

Klantspecifieke HDD machine

Moll Gestuurd Boren is dé specialist voor het ontwerpen en realiseren van iedere sleufloze boring ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur. Zij kwamen bij Bofram voor een stille en compacte machine voor hun HDD werkzaamheden in woongebieden. Moll Gestuurd Boren heeft zijn eerste horizontale boring al uitgevoerd met de Bofram mix en pomp unit in combinatie met een Vermeer D23 boormachine. Bofram wenst de boorploeg van Moll Gestuurd Boren veel veilige boormeters!