Dekabo mix en recycle unit

𝗗𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗗𝗲𝗸𝗮𝗯𝗼 𝗠𝗶𝘅 & 𝗥𝗲𝗰𝘆𝗰𝗹𝗲 𝘂𝗻𝗶𝘁 𝗕𝗙𝗠𝗥𝟮𝟬𝟬𝟬𝗘!

De nieuwe Dekabo Mix & Recycle unit is een echte alleskunner! De unit is voorzien van verschillende standaard functies zoals, een verstelbare haakhoogte waarmee deze afgesteld kan worden op de Duitse én de Nederlandse haakhoogte. Dit zorgt ervoor dat de unit zich makkelijk kan integreren in verschillende werkomgevingen. Daarnaast heeft de unit een krachtige mixfunctie met 8 nozzles in de voorraadtank.

Met één simpele druk op de afstandsbediening vouwt de unit zich hydraulisch uit, dit zorgt ervoor dat er ergonomisch en veilig gewerkt kan worden. In het bordes is een uitschuifbare trap geïntegreerd met uitklapbare leuningen. Dit heeft als voordeel dat het aantal losse onderdelen tot een minimum beperkt is.

Daarnaast is de unit uitgerust met krachtige NEDOX gecoate MCM pompen, HDPE leidingwerk en slijtplaten in de shakers voor een lange levensduur, uitgebreide vulpunten en powerlock aansluitingen.

De unit heeft ook nog handige extra’s zoals onder andere een 380V hogedrukreiniger met haspel en waterfilter voor reinigingsdoeleinden. De unit heeft een elektrisch bedienbaar afdak voor bescherming tegen verschillende weersomstandigheden.

Bofram wenst Dekabo Group veel werkplezier!