Project gemeente Heumen truckopbouw

๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—›๐—ฒ๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป!

De gloednieuwe .4 serie Atlas autolaadkraan, type 126.4E A2, is ontworpen volgens de laatste veiligheidseisen. Met geavanceerde functies en focus op efficiรซntie en veiligheid. Dit in combinatie met de MAN Truck en tweezijdige kieper maakt het een echte alleskunner!

Met de uitgebreide en overzichtelijk afstandsbediening, biedt deze kraan de perfecte combinatie van kracht en precisie. Verder is deze truck uitgerust met een werkplateau om goed in de bak te kunnen kijken tijdens de uitvoering van laadwerkzaamheden.

Daarnaast zit er ook cabinebewaking op om te voorkomen dat de kraan de cabine raakt. De Vossebelt 2-zijdigekipper is uitgerust met aluminium afdekplaten waarmee de lading netjes afgedekt kan worden.

Buiten dat is deze vrachtwagen ook uitgerust met handige extraโ€™s namelijk zoals extra werklampen, een RVS-opbergkist voor gereedschap en spullen. Met daarbovenop een bezem- en schopsteunhouder.

We wensen de gemeente Heumen een lading werkplezier!