Truckopbouw voor Van Grinsven uit Wilbertoord

Duurzaam en ergonomische opbouw

Voor Fa van Grinsven Grondboringen & bronbemaling  BV uit Wilbertoord was er de wens om de nieuwe Scania truck met de Atlas autolaadkraan een duurzaam en ergonomische opbouw te geven.

Tijdens de gesprekken kwam er naar voren dat het niet alleen om een autolaadkraan zou gaan, maar dat Bofram een volledige werkauto mocht leveren. Samen met Scania Veghel heeft Bofram Techniek deze prachtige opbouw gerealiseerd. Het betreft een Scania P 450 B6x4*4 met een 24 Tonmeterkraan Atlas 240EA6 met extra functies voor rotator en grijper. De Atlas autolaadkraan is radiografisch bedienbaar en
6 x hydraulisch uitschuifbaar en heeft een hefvermogen van 900 kg op een afstand van 16.50 meter.

Inzetbaar voor meerdere disciplines

Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling is een duurzame partner en kiest bewust voor ergonomisch materieel voor grondboringen & bronbemaling. Zo hebben ze ook een bewuste keuze gemaakt met de aanschaf van de nieuwe truck die voor meerdere disciplines inzetbaar is. Zo is de truck met autolaadkraan o.a. voor het transport inzetbaar van hun materieel zoals pompen, buizen en boorequipment te verplaatsen. Van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling is actief van particulieren tot hoofdaannemers en opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Verschillen in de bodemopbouw vraagt om uiteenlopende werkzaamheden. Ze springen hier praktisch mee om, dankzij jarenlange ervaring, flexibiliteit en onze enthousiaste medewerkers.

Hydraulisch oprolsysteem

Bij van Grinsven Grondboringen en Bronbemaling zorgen ze er bij het uitzoeken van hun materieel voor dat ze ergonomische en duurzame keuzes maken voor hun medewerkers en het milieu. Zo is er gekozen voor de opbouw van het Hydraulisch oprolsysteem, deze is gemonteerd aan de steunpoot. Daarmee worden de brandslangen automatisch opgerold. Deze handeling is vanaf de afstandsbediening te bedienen. Hierdoor hoeft de medewerker zelf niet de zware brandslag op te rollen.