Hergebruik van autolaadkraan bij vrachtwagenopbouw

kraanopbouw met hergebruik van Atlas kraan

Interesse?

Heb jij interesse in een vrachtwagenopbouw op maat? Bijvoorbeeld met hergebruik van je huidige autolaadkraan? Neem dan contact met ons op we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Bofram Techniek is specialist in vrachtwagenopbouw op maat. Hierbij kijken we naar de wens van de klant en innovatie maar op naar duurzaamheid. Bij dit project gaat het om een vrachtwagen opbouw met hergebruik van een Atlas autolaadkraan.

Een tweede leven

Ongeveer tien jaar geleden heeft Bofram een vrachtwagen opbouw met Atlas autolaadkraan geleverd aan Verstegen-Adam transportgroep. Een bedrijf dat dagelijks speciaal transport realiseert in Europa met diverse vrachtwagens. De vrachtwagens worden dus intensief gebruikt. Een tijdje geleden kwamen ze bij ons voor een nieuwe vrachtwagenopbouw omdat de vrachtwagen van 10 jaar geleden wel aan vervanging toe was. Na het bespreken van de wensen en het bekijken van de huidige vrachtwagen kwamen we tot de conclusie dat de Atlas autolaadkraan nog in prima staat was en we deze dus konden hergebruiken op de nieuwe vrachtwagen.

Vrachtwagenopbouw met hergebruik

Met beide vrachtwagens bij ons in de loods konden we goed kijken of de aansluitingen hetzelfde waren voor de Autolaadkraan zodat hij perfect overgeplaatst kon worden. Na deze controle werd de huidige opbouw zorgvuldig gedemonteerd en de nieuwe vrachtwagen voorbereid voor de opbouw. Bofram heeft hiervoor een identieke kraanvoet gemaakt zodat de Atlas autolaadkraan op de nieuwe vrachtwagen geplaatst kon worden. Zo heeft Bofram weer een mooie vrachtwagenopbouw met hergebruik van een Atlas autolaadkraan mogen realiseren.

Wij wensen Verstegen-Adam transportgroep veel veilige transportkilometers!