Project Powerpack-unit Heijmans

Bofram Techniek staat paraat voor iedereen die machinebouw op maat nodig heeft.

We hebben een krachtige 30 kW elektrische powerpack-unit gerealiseerd, afgestemd op de behoeften van de klant. De regelbare unit met Load-sensing pomp geeft maximaal 100 liter per minuut en 250 bar, mede door de frequentiegeregelde instelmogelijkheden is deze unit toepasbaar voor meerdere machines.

De powerpack is voorgeprogrammeerd om exact de juiste liters met bijbehorende drukken te geven voor een PBA 40 boormachine, maar met deze keuze knop kan er uiteraard ook voor andere instellingen gekozen worden, waardoor het mogelijk is om het gewenste aantal liters per minuut voor iedere machine. Het lekvrije, CEJN snelkoppelsysteem maakt het gemakkelijk om vier slangen tegelijkertijd aan te sluiten met slechts één handeling.

De machine is op afstand te bedienen middels de bijgeleverde robuuste afstandsbediening. verder is de unit voorzien van een ingebouwde oliekoeler, luchtcompressor en is de unit toegankelijk aan alle zijden wat ten goede komt aan het gebruiksgemak en de onderhoudswerkzaamheden.

Naar behoefte van Heijmans zit er op de powerpack ook nog een reeks stopcontacten voor oa. hun camerasysteem. Daarnaast zitten er twee afzonderlijke 32 ampère aansluitingen die los gebruikt kunnen worden, wanneer de machine niet draait.

De powerpack heeft een laag geluidsniveau, stootblokken voor extra bescherming, een ingebouwde urenteller, werklampen in de powerpack en zelfs de afstandsbediening kan veilig achter een afgesloten deur worden opgeborgen.

Wij wensen Heijmans veel werkplezier met deze nieuwe powerpack!