Duurzaam en ergonomische truckopbouw
voor PJ de Vet & Zonen

Duurzaam en ergonomisch

Bofram Techniek is specialist in het opbouwen van vrachtwagens op maat. PJ de vet & Zonen uit Mill wilde graag een duurzaam en ergonomische truckopbouw met een Atlas autolaadkraan.

Tijdens de gesprekken kwam er naar voren dat het niet alleen om een autolaadkraan zou gaan, maar dat Bofram een volledige werkauto mocht leveren. Samen met Scania Nijmegen heeft Bofram Techniek deze prachtige opbouw gerealiseerd. Het betreft een Scania G410 6×4 en een Atlas 240.2E/A4 autolaadkraan. De Atlas autolaadkraan is radiografisch bedienbaar en 4 x hydraulisch uitschuifbaar met een hefvermogen van 1560 kg op een afstand van 12.34 meter.

Maatwerk in truckopbouw

Voor de slangen en koppelingen zijn er RVS maatwerkkisten gecreëerd met veel opbergmogelijkheden. Er zijn roosters en een slangoprolsysteem gebouwd om de chauffeur ergonomisch verantwoord te kunnen laten werken. Het loadsensing hydrauliek systeem zorgt voor brandstofbesparing, deze pomp regelt de precieze hoeveelheid olie die de pomp nodig heeft, daardoor is de pomp duurzaam. Tevens is er extra ledverlichting aangebracht voor goed zicht bij slecht zicht.