Grote laadbak en Atlas autolaadkraan bij truckopbouw voor J S O Transport

Opbouw met speciale wens

J S O Transport Oirschot had een hele speciale wens toen hij bij Bofram Techniek aanklopte voor de aanschaf van een nieuwe truck. Namelijk een grote laadbak en Atlas Autolaadkraan bij zijn truckopbouw. Dit zou namelijk de laatste truck zijn die hij zelf ging aanschaffen, hij moest daarom perfect zijn en van alle gemakken zijn voorzien. Bofram Techniek heeft samen met MAN in Eindhoven deze prachtige vrachtwagenopbouw gerealiseerd. Het betreft een MAN 6 x 2 en een 240.2E/A6 24 Ton meter autolaadkraan met een 16,5 meter gieklengte.

Atlas autolaadkraan

De Atlas autolaadkraan, type 240.2E/A6 wordt op de truck helemaal naar wens van de klant op maat gemonteerd op de vrachtwagen. Deze wordt voorzien van twee hydraulische steunpoten, kokerprofiel met naast liggende hydraulische cilinders, voorzien van een automatisch werkend blokkeer systeem in rust- en werk positie. Door de hydraulische re-integratie systeem op de in-/uitschuifcilinders is het mogelijk om de werksnelheid hoog te houden.

Laadbak

De laadbak is 6,50 meter lang en voorzien van een harthouten vloer. De harthouten vloer heeft een antislip werking en zo creëer je veilige werkomgeving. Ook de zekerheid bij het laden, lossen en tijdens het vervoeren van de goederen minder schade oplopen dan bij een metalenvloer. Ook is over de gehele lengte een extra stabiel hulpframe aangebracht i.v.m. de extra steunbalk achter onder het chassis i.v.m. de torsiestijfheid.