Vrachtwagenopbouw met een Atlas autolaadkraan voor Van Boekel

Opbouw

Bofram Techniek is specialist in het opbouwen van vrachtwagens. Van Boekel Goep uit Zeeland had een speciale wens bij de aanschaf van de nieuwe vrachtwagen. Een grote laadbak met een tweezijdige klep zodat er breder materiaal kon worden geladen. Bofram Techniek heeft deze prachtige vrachtwagenopbouw met Atlas autolaadkraan gerealiseerd in samenwerking met Scania Veghel. Het betreft een Scania Tridem 8×4 en een Atlas autolaadkraan 332.3E|A5 Ton meter kraan met een 14,5 meter gieklengte die is voorzien van extra functies.

Atlas autolaadkraan

De autolaadkraan heeft een groot hydrauliek systeem voor snelle laad- en los bewegingen.
Met de standaard radiografische afstandsbediening in de vrachtwagen met kraan kunt u de werkfuncties bedienen en instelfuncties regelen, zoals ondersteuning en zijdelingse hydraulische afstempeling. Deze Atlas autolaadkraan is uitgerust met een uitgebreid pakket aan comfort- en veiligheidsvoorzieningen, zodat u efficiënter kunt werken met een focus op resultaten en niet op bediening.

Hydraulisch bord

De laadbak van de vrachtwagen met kraan is 6,20 meter lang, tweezijdig voorzien van een hydraulisch bord die een robuuste uitstraling heeft. Het Hydrobord wordt via een afstandsbediening bediend. De klepwerking is als een lang scharnier uitgevoerd. Door deze constructie kunnen ladingsresten het sluiten niet bemoeilijken.