Veegmachine hijsframe

Bofram Techniek staat paraat voor iedereen die machinebouw op maat nodig heeft. Hier valt ook stalen constructiebouw naar wens onder. Voor deze klant hebben we dan ook een veegmachine hijsframe gebouwd voor gebruik in de binnenvaart.

Altijd leuk om in diverse sectoren te mogen kijken en oplossingen te mogen leveren. Dit keer ging het om hijsframe om de veegmachine gemakkelijk in en uit een binnenvaartschip te krijgen. Een schip wordt vaak gelost met een grijper om grote hoeveelheden lading uit het ruim te halen. Heel handig als het om grote hopen gaat, maar als het schip bijna leeg is wordt het lastiger en moet er een veegwagen aan te pas komen. Dit hijsframe zal ervoor zorgen dat Reko B.V. de veegmachine makkelijk, snel en veilig in en uit het ruim krijgt.

Wij wensen Reko B.V. veel werkplezier met dit hijsframe!

Bofram Techniek constructiebouw

Bofram Techniek is specialist of diverse vlakken. Onze goed opgeleide medewerkers zijn expert op ieder hun vakgebied. Of het nu gaat om elektrotechnische-, hydraulische-, mechanische-, of constructie en outdoor gecertificeerde laswerk werkzaamheden. Zij zorgen ervoor dat u, m.b.t. uw installaties en materieel, altijd kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Daarnaast bent u verzekerd van de beste service.

Ook interesse in een staalconstructie op maat? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.