Mix en mud unit voor Besix Van den Berg
BFM 2000 EK

Mond tot mond reclame

Het is altijd een mooi compliment wanneer een klant bij je terecht komt via mond tot mond reclame. Zo kwam Besix Van den Berg uit België bij ons voor een nieuwe elektrische mud en mix unit op maat. Besix Van den Berg is een “pionier op de Europese markt” als het gaat om horizontale boringen. Deze specifieke boortechniek geeft de mogelijkheid om obstakels ondergronds te kruisen terwijl men gevrijwaard blijft van grote hinder en herstelschade. Voor het uitvoeren van deze boringen is o.a. een mud en mix unit nodig.

BFM 2000 EK

Bofram Techniek heeft voor Besix Van den Berg, de BFM 2000 EK gemaakt. Dit is een elektrsiche mud en mix unit met een autolaadkraan voor het sleufloos boren. Deze unit met robuust stalen frame is gebouwd op een haakarmslede. De mix unit is voorzien van een kraan die te bedienen is met een afstandsbediening. Deze kraan kan de bigbag bentoniet boven de hoppertafel hangen. Verder zijn de vlinderkleppen op de machine makkelijk te bedienen en is de hoppertafel met bijbehorende werkzaamheden makkelijk toegankelijk. Daarnaast is er ook een niveau meting geplaatst die goed zichtbaar is voor iedereen. Deze mix installatie is volledig elektrisch aangedreven en heeft een speciale waaier met aangepast leidingwerk en venturi. Op deze manier wordt een grote capaciteit gerealiseerd zodat de mud masters snel kunnen mixen.

Benieuwd naar de mixcapaciteit en alle overige specificaties van deze machine? Bekijk dan de productpagina van de BFM 2000EK.