Ben jij opzoek naar een techniek gerelateerde stage?

Wie is Bofram Techniek?

Bofram Techniek is een allround; ontwerp, bouw, service, onderhoud, en reparatiebedrijf voor uw, klein en groot materieel, wagenpark, werktuigbouwkundige- technische installaties, en staalconstructies (ook insitu gecertificeerd las- constructiewerk). Wij specialiseren ons vooral in het maken van mix pomp systemen voor het horizontaal gestuurd boren. Daarnaast zijn we veel bezig met projecten omtrent vrachtwagenopbouw, powerpacks, hydrauliek, en haspels!

Dit alles doen we met een hecht team van 12 werknemers met ieder zijn eigen kracht. We zijn op de hoogte van de lopende projecten en gaan als team geen enkele uitdaging uit de weg als het aankomt op klantgerichte oplossingen. Bij Bofram Techniek staan we voor: kwaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit, advies, en samen.

Op zoek naar een stageplek in de techniek?

Bij Bofram Techniek is het mogelijk om tijdens je techniekstage meer te leren over o.a. lassen, monteren, engineeren, werk voorbereiden, en/of service/onderhoud aan diverse machines. Wij zijn een erkend leerbedrijf met echt vak professionals. Wij hebben dan ook regelmatig leerlingen van het VMBO/MBO/HBO binnen ons bedrijf. Of het nu gaat om een snuffelstage, een stage waarbij meer leren in de praktijk centraal staat of juist een stage waarbij je wordt verwacht mee te denken over een engineeringsvraagstuk. Bij ons in het dorpje Zeeland (Noord-Brabant) is van alles mogelijk.

Ben jij op zoek naar een stageplek in schooljaar 2021/2022 of 2022/2023 in de buurt van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch? Lijkt het je interessant om meer te leren over techniek en jezelf te verbeteren in het uitvoeren van diverse technische werkzaamheden in een innovatief machinebouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur je CV en motivatie naar info@bofram.nl of bel naar 0486-459040.

stage in de techniek stageplek 2022 eindhoven den bosch nijmegen