Onderhoud aan uw HDD mix unit

Elk boormaterieel heeft onderhoud en service nodig, ook een mud mix en pomp unit die gebruikt wordt in de sleufloze boorwereld. Zeker na een tijd van intensief gebruik kunnen er mankementen ontstaan. Hierbij kun je denken aan versleten leidingen, poreuze slangen, storingen, of beschadigingen. Het is belangrijk dat dit snel ontdekt en verholpen wordt om vervolg schade te voorkomen. Vervolgschade is meestal minder snel opgelost dan het uitvoeren van (preventief) onderhoud aan je HDD mix unit en tijd kost natuurlijk geld.

De mix en pomp unit van de foto hiernaast is ook jarenlang intensief gebruikt in de sleuf loze boorwereld. Deze machines worden onder verschillende weersomstandigheden gebruikt. Hierdoor waren er een aantal leidingen versleten bij deze mix unit en was er een onderhoudsbeurt nodig. Bofram heeft de versleten leidingen vervangen door nieuwe leidingen en de machine volledig nagelopen. Ook is deze mix en pomp unit gereviseerd, zodat deze weer veel veilige HDD boringen tegemoet kan gaan.

Bofram Techniek B.V.

Bij Bofram Techniek B.V. leveren wij onderhoud en reparatie aan al het materieel dat gebruikt wordt om bentoniet te mixen in de horizontaal gestuurde boorwereld. Ons team van specialisten kan het probleem snel lokaliseren en verhelpen. Daarnaast wordt de machine ook nagelopen om te kijken of er meer onderhoud nodig is.

Heeft u een HDD mix, pomp, en recycle unit die nagekeken moet worden? Of bent u op zoek naar een partner die het onderhoud aan uw HDD materieel uit kan voeren? Neem dan contact met ons op!

Bel voor een afspraak 0486-459045 of mail naar info@bofram.nl

Meer lezen?