NO-Dig event 2021 in Nijkerk

Naar aanleiding van het No-Dig event in 2019, waar we onwijs enthousiast over waren, hebben we ons dit jaar weer ingeschreven voor het No-Dig event op 13 en 14 oktober 2021 in Nijkerk.

Het No-Dig event is gericht op iedereen die raakvlakken heeft met de ondergrondse infrastructuur en het sleufloos boren. Deze beurs is georganiseerd door de NSTT (Nederlandse vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingenen) en duurt twee dagen. Je kan hier de verschillende stands van professionals bezoeken, maar ook lezingen en live demonstraties over dit onderwerp bijwonen. Je netwerk verbreden en kennis opdoen over sleufloze technieken is natuurlijk ook mogelijk.

Wat zijn sleufloze technieken?

Sleufloos boren houdt in dat je niet hoeft te graven (No-Dig) wanneer er ondergrondse kabels en leidingen aangelegd of gerenoveerd worden. Een voorbeeld van zo’n techniek is horizontaal gestuurd boren (HDD). Voor het uitvoeren van deze technieken heb je natuurlijk professioneel materiaal nodig, zoals een HDD mix, pomp, en recycle unit, maar ook overig boormateriaal zoals Piperollers. Bofram Techniek is specialist op het gebied van HDD MUDD en Dämmer systemen. Wij engineeren en produceren diverse bentoniet mix, pomp, en recycle units helemaal op maat.

Op onze website en social media kanalen houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom dit evenement en hoe wij ons hierop voorbereiden.

No-Dig is nodig:

  • Minder hinder
  • Kostenefficiënt
  • Duurzaam
0Dagen0Uren0Minuten
no-dig event 2021

Meer lezen over Horizontal Directional Drilling?

bofram hdd overig hdd mix pomp systeem aanpassen
Wat is bentoniet? bentoniet klei bentoniet poeder
Kraan op hdd set
Demonstratiemodel HDD Bofram Techniek
horizontaal gestuurde boringen schema